Actualitate

Incendiu puternic, urmat de explozii în Timişoara

<p><span style="font-size: small;"><strong>Un puternic incendiu, izbucnit marţi seara la un complex industrial din Timişoara, urmat de explozia unor tuburi cu oxigen, a distrus mai multe firme ce-şi aveau sediul în respectiva locaţie.</strong>


Pagubele sunt foarte mari, dar nu au existat victime.

Pentru lichidarea incendiului, care a durat mai bine de cinci ore, au intervenit şapte autospeciale ale pompierilor, dar şi echipaje ale Aquatim şi voluntarii Salvo ai primăriei, pentru alimentarea cu apă.

Din primele date ale pompierilor, se pare că incendiul ar fi izbucnit de la un scurt-circuit, flăcările au cuprins hala de tâmplărie, apoi depozitul de cauciucuri şi s-a extins ulterior la spaţiile unde se aflau materiale combustibile, vopsele şi cauciucuri.

Pompierii au reuşit să salveze câteva sute de cauciucuri, dar marea parte din acestea au rămas în depozit şi au ars, iar tuburile de oxigen au explodat şi întregul acoperiş s-a prăbuşit.

Incendiul a fost anunţat la serviciul de urgenţă 112 de către un trecător, care a observat flăcările.
'ISU Banat a fost solicitat marţi seara, în jurul orei 22,00, pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o hală în care se aflau mai mulţi operatori economici. (...). Hala are o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, iar incendiul s-a propagat rapid datorită materialelor combustibile aflate în interior: vopsele, mobilier şi anvelope. Au fost evacuate mai multe autoturisme şi anvelope din service-ul din hală', a declarat, miercuri, Diana Sindia Vlaia, purtător de cuvânt al ISU Banat. Pompierii timişoreni au fost ajutaţi şi de colegii lor din Buziaş şi din Pişchia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter