Actualitate

Târg caritabil pentru un băieţel din Cluj diagnosticat cu tumoră cerebrală

<p><span style="font-size: small;"><strong>Clujenii sunt chemaţi sâmbătă, între orele 10.00 şi 13.00, pe Bulevardul Eroilor, nr. 16, în incinta galeriei Casa Artelor la un târg caritabil. Banii strânşi vor merge la Luca, un băieţel de doar 9 ani care a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală.</strong>


A fost operat în ţară iar după operaţie are nevoie de şedinţe de radioterapie şi chimioterapie care se fac doar în Franţa sau Germania. Părinţii lui nu pot suporta costurile acestor şedinte, în vederea continuării tratamentului şi au nevoie de ajutorul nostru.


„Haideţi să strângem lucruşoare de care nu mai avem nevoie dar de care s-ar bucura alţii. Orice doriţi să donaţi, de orice doriţi să scăpaţi şi e încă în stare bună. Haine, jucării, obiecte de casă sau curte pe care doar le păstrăm prin dulapuri, balcoane, orice ar putea fi cadou de Crăciun”, se arată într-un mesaj care circulă pe Facebook.

Târgul nu va avea taxă de intrare, dar se va organiza o tombolă cu obiecte valoroase, iar în locul biletului de intrare, participanţii pot face o donaţie de minim 5 lei cu posibilitatea achiziţionării unul bilet la tombolă.



Cei care doresc să vină ca şi "vânzători" sunt rugaţi să scrie numele, adresa de e-mail şi numărul de telefon până joi, 13 decembrie, pe adresa targsischimb@gmail.com. Cine nu poate sta cu "stand", adică nu doreşte sau nu poate să stea efectiv la vânzare, dar doreşte să sprijine cauza, pot oferi lucruri ca donaţii


Donaţii se pot face şi în contul deschis la BCR Cluj- Napoca şi în contul Paypal alinlegian@gmail.com.

Conturi deschise la BCR Cluj Napoca
Titular cont: LEGIAN LAURA STEFANIA
EURO: RO88RNCB0113000771670002
USD: RO61RNCB0113000771670003
LEI: RO18RNCB0113000771670001
BIC: RNCBSWIFT: ROBU


Ultimele Stiri
abonare newsletter