Actualitate

Simpozion despre noi metode de tratament al cancerului

<p><strong><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Nume importante din medicina românească, franceză şi germană vor participa, vineri, la Cluj-Napoca, la un simpozion despre noi modalităţi de tratament ale cancerului.

Peste 150 de cadre medicale de diverse specializări (oncologie medicală, medicină  de familie, obstetrică-ginecologie, anatomie patologică şi altele) din toată Transilvania se vor reuni pentru a discuta despre cele mai noi modalităţi de tratament ale cancerului în cadrul ediţiei a doua a simpozionului internaţional „Abordarea multidisciplinară în cancer. Noi modalităţi de tratament în 2012”. Caracterul interdisciplinar al simpozionului are rolul de a sublinia rolul major pe care îl are cooperarea între diversele specializări medicale în ceea ce priveşte tratarea afecţiunilor oncologice.


Valoarea evenimentului este cu atât mai semnificativă, cu cât prezentările vor fi susţinute de invitaţi importanţi din lumea medicală românească, franceză si germană.

Ultimele Stiri
abonare newsletter