Actualitate

Emil Boc „Toate utilajele de deszăpezire sunt pe teren”

<p><span style="font-size: small;"><strong><br /><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/09/04 deszapezire 2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, după ce şi-a exercitat votul duminică dimineaţa, că în această dimineaţă că s-a intervenit pe toate cele 657 de străzi cuprinse în programul de deszăpezire al administraţiei locale.

“Pe toate cele 657 de străzi aflate în programul de deszăpezire s-a intervenit pe parcursul nopții, iar intervențiile vor continua și pe timpul zilei”. Primarul le-a transmis clujenilor să își curețe zăpada din fața imbobilelor pentru a facilita accesul. “De 16 ore ninge la Cluj și va continua să ningă și se circulă în condiții de iarnă. Toate utilajele de deszăpezire sunt pe teren. Fac apel la cetățeni să-și curețe trotuarele din fața casei pentru a ajuta la o circulație mai bună pentru pietoni”, a declarat primarul Emil Boc.

„Se circulă în regim de iarnă, dar 477 de utilaje sunt prezente pe regionala Cluj, unde până în momentul de față au fost împrăștiate 1.200 de tone de antiderapant. De asemenea, pe autostrada A3, au fost împrăștiate 140 de tone de sare și 120 de tone de clorură”, a declarat Eugen Cecan, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj.


Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România recomandă utilizatorilor reţelei de autostrăzi şi drumuri naţionale din România, pe cât posibil, evitarea tranzitării sectoarelor de drumuri naţionale şi autostrăzi din Transilvania, în special, drumuri afectate de ninsoare abundentă.

Potrivit unui comunicat al CNADNR, şoferii ar trebui să evite drumurile naţionale de pe raza judeţelor Timiş, Arad, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramureş, Cluj, Bistriţa, Mureş, Alba, Hunedoara, Caraş - Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Sibiu, până duminică, ca urmare a fenomenelor meteorologice defavorabile Cod Galben - ninsoare abundentă şi intensificări ale vântului (viscol).



Ultimele Stiri
abonare newsletter