Actualitate

Panourile electorale cu Adrian Gurzău, vandalizate

<p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/09/adrian gurzau.png" border="0" width="450" height="258" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În noaptea de 6 spre 7 decembrie 2012 a fost vandalizat panotajul electoral al deputatului Adrian Gurzău, candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaților din partea Alianței România Dreaptă (ARD), Colegiul 4 Cluj-Napoca. </strong></span></span></p>

 


Panotajul a fost distrus prin graffiti, cu mesaje ofensatoare și amenințări cu moartea, ochii candidatului fiind acoperiți cu simbolul “X”.

Deputatul Adrian Gurzău dezaprobă total acest gen de campanie și cere organelor în drept identificarea și tragerea la răspundere a făptașilor.

Totodată, candidatul nu poate să nu remarce că acest tip de campanie este specific USL, care a adus interlopi la Cluj, atât în timpul campaniei electorale locale, cât și la referendumul din acest an.

Adrian Gurzău reamintește opiniei publice ca numitul Dumitru Samson, fiul actualului ministru USL al Apărării a fost trimis în judecată pentru fraude produse în Cluj prin intermediul interlopilor.

Îngrijorarea deputatului este fundamentată și există elemente constitutive ale tentativei de amenințare directă. Să nu uităm faptul că, la referendumul pentru demiterea președintelui, numitul Dumitru Samson a fost trimis la Cluj cu elicopterul personal al lui magnatului Ioan Niculae, personaj „eliminat” de pe piața “băieților deștepți” ai gazelor de către deputatul Adrian Gurzău, în timpul guvernării Boc.

Având în vedere cele enunțate anterior, solicităm autorităților abilitate să monitorizeze cu atenție întreg procesul electoral și să protejeze electoratul clujean de presiunile acestor mafioți.

abonare newsletter