Actualitate

Cadouri pentru copiii din Dumbrava și Săcuieu, din partea a 15 școli clujene

<p><span style="font-size: small;"><strong>Inspectoratul Şcolar Judeţean îşi propune să înveţe elevii să fie voluntari, să participe activ şi cu plăcere la campanii umanitare. Acesta a iniţiat un proiect educaţional menit să implice şcolarii şi chiar preşcolarii în activităţi umanitare, pe fondul sărbătorilor de iarnă care ne fac mai receptivi. Proiectul educaţional “Din suflet…pentru suflet” începe astăzi, 7 decembrie 2012, cu marea colectare.</strong>

Proiectul educaţional “Din suflet…pentru suflet” a adunat laolaltă 15 unităţi de învăţământ care au semnat un acord comun ce are ca scop organizarea unei acţiuni caritabile pentru copiii proveniţi din familii defavorizate.


Activitatea se desfăşoară în perioada 7-12 decembrie şi presupune colectarea unor pachete care să conţină obiecte de îmbrăcăminte, dulciuri, jucării, rechizite în unităţile partenere şi oferirea acestor   pachete – cadou în luna decembrie, anul 2012, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Beneficiarii vor fi, ca urmare a două acorduri de parteneriat care s-au semnat, copiii aflaţi la Centrul de Servicii Sociale "SFÂNTA VERONICA" de pe lângă Mănăstirea Dumbrava şi copiii comunei Săcuieu, proveniţi din familii defavorizate.


Cu sprijinul unor părinţi care s-au constituit în sponsori ai proiectului, pachetele-cadou vor fi duse de reprezentanţi ai ISJ joi, 13 decembrie, la ora 20 la Săcuieu şi vineri, 14 decembrie, la ora 14, la Mănăstirea Dumbrava.

Ultimele Stiri
abonare newsletter