Actualitate

Sărbătoarea Grădiniţei „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Clujului

<p><span style="font-size: small;"> </span></p> <p><span style="font-size: small;"><strong>Grădiniţa „Sfântul Stelian” aflată sub patronajul Arhiepiscopiei Clujului şi-a cinstit luni, 26 noiembrie, patronul spiritual, pe Sfântul Stelian Paflagonul. Cu acest prilej, instituţia de învăţământ a organizat ziua porţilor deschise, iar în mijlocul copiilor şi educatorilor a fost prezent și Părintele Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei.</strong> </span></p>

 


Ierarhul a asistat la un program artistic susţinut de cei aproximativ 50 de copii, iar la final le-a oferit micuţilor câteva îndemnuri duhovniceşti şi în acelaşi timp le-a împărţit acestora daruri şi iconiţe.


IPS Mitropolit Andrei a subliniat că educaţia religioasă are o importanţă maximă pentru viitorul societăţii, dar, pe lângă ora de religie care se predă în şcolile de stat, e foarte necesar învăţământul confesional cu o rețea bine dezvoltată de școli.


După-masă copiii grădiniţei Sfântul Stelian din Cluj s-au bucurat şi de prezenţa artistei Anda Milea care le-a prezentat învăţăceilor un program special. Grădiniţa Sfântul Stelian funcţionează într-un spaţiu modern de învăţare ce aparţine Arhiepiscopiei, pe  str. Iuliu Maniu nr. 31. Aici se oferă posibilitatea micuţilor să înveţe în sistem de program redus sau program prelungit. Copiii beneficiază de cursuri de pictură, de limbi străine, engleză şi germană.


Ultimele Stiri
abonare newsletter