Actualitate

Un şofer a lovit un tânăr pe o trecere de pietoni şi a fugit de la locul accidentului

<p> </p> <blockquote> <p><span style="font-size: small;">Un tânăr de 20 de ani a fost lovit pe o trecere de pietoni de pe strada Primăverii de către un şofer care mai apoi a fugit de la locul accidentului. Conducătorul auto a fost identificat după câteva ore. </span> <span style="font-size: small;">



„La data de  1 decembrie, ora 06.45, s-a produs un accident rutier pe strada Primăverii din municipiul Cluj-Napoca soldat cu vătămarea corporală uşoară a unei persoane, conducătorul autovehiculului părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţiei. La interval de câteva ore, poliţiştii  l-au identificat  pe şofer în persoana lui Nicolae T. de 60 ani care care a accidentat untânăr de 20 ani în timp ce acesta din urmă traversa strada pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată cu indicator rutier”, a declarat Anca Sidonia Bolba, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.
Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

abonare newsletter