Actualitate

ASTĂZI are loc un FENOMEN ASTROLOGIC extrem de rar: ALINIEREA PLANETELOR Mercur, Venus şi Saturn cu cele trei piramide de pe Platoul Gizeh

<p><strong><span style="font-size: small;"><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/03/giza_trangulation_3pl-1024x701.jpg" border="0" title="Sursa foto: http://blog.world-mysteries.com" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un eveniment unic se va produce astăzi când planetele Mercur, Venus si Saturn se aliniaza cu cele trei piramide de pe Platoul Gizeh. Aceasta convergenţă planetară se petrece la fiecare 2.737 de ani, dar la fiecare ciclu planetele sunt poziţionate altfel. Aceeaşi convergenţă precum cea de astăzi s-a mai petrecut doar acum 28.000 de ani. </span></strong></p>

 


Piramidele de la Gizeh sunt cunoscute din antichitate ca fiind una dintre cele şapte minuni ale lumii.

Experţii nu au reuşit să explice nici până în zilele noastre cum au reuşit oamenii de atunci, cu tehnologia pe care o aveau, să construiască asemenea monumente.

Charles Marcello, un împătimit al astronomiei şi critic al teoriiilor referitoare la apocalipsa din 2012, a studiat fenomenul alinierii celor trei planete cu vârfurile piramidelor din Gizeh. Cu ajutorul unor programe de calculator, el a realizat diagrame care reprezintă momentul convergenţei cu piramidele egiptene.


Atat specialistii care studiaza teoriile sfarsitului lumii, cat si cei care considera ca acesta este primul semn al nasterii unei noi lumi in locul celei pe care o stim spun ca acest fenomen se produce extrem de rar.

Trebuie mentionat faptul ca aceasta convergenta planetara se petrece la fiecare 2.737 de ani, dar la fiecare ciclu planetele sunt pozitionate altfel. Insa aceeasi convergenta, precum cea din data de 3 decembrie 2012 s-a mai petrecut doar acum 28.000 de ani.


"Când am început să cercetez cerul nopţii, în timp ce foloseam programul online Stellarium, în mintea mea a fost gândul de a căuta indicii. Ceea ce m-a ajutat să găsesc imaginea celor trei stele şi a piramidelor egiptene. Am fost complet luat prin surprindere de ceea ce am găsit. Ce se va întâmpla pe cerul noptii de deasupra Platoului şi modul în care au fost construite piramidele din Egipt, este cu adevărat foarte interesant. (…) De aici putem sa ne dam seama ca aceste piramide au avut un singur scop, indiferent de perioada reala in care ele au fost construite. Scopul a fost unul de celebrare al evenimentului care se produce o singura data in 28.000 de ani, convergenta celor trei planete din sistemul nostru solar”, a spus cercetătorul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter