Actualitate

ARD cere comunităţilor locale alegeri corecte şi să solicite USL oprirea acţiunilor antieuropene

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/26/cezar preda 2.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Copreşedinţii ARD au transmis un apel comunităţilor locale în care le cer să asigure un proces electoral corect în decembrie şi să explice importanţa vitală a fondurilor şi a valorilor europene, precum şi să facă presiuni pentru ca USL să înceteze acţiunile antieuropene.</strong>

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a prezentat, luni, într-o conferinţă de presă, acest apel, arătând că liderii ARD doresc să depăşească astfel "cadrul unei campanii electorale lipsită de proiecte, argumente, bazată numai pe negativisme".

În apel se arată că acţiunile din ultimele şase luni ale Guvernului USL au pus în pericol grav poziţia României în UE, credibilitatea ţării a fost zdruncinată şi a apărut pericolul unui blocaj total al fondurilor europene.


"Pentru a evita pericolul care ameninţă comunităţile pe care le administraţi, este mare nevoie şi de implicarea dumneavoastră. De aceea, ARD face un apel la dumneavoastră: vă cerem să faceţi presiuni, în numele comunităţii pe care o reprezentaţi, pentru ca USL să înceteze imediat acţiunile şi declaraţiile antieuropene care riscă să afecteze grav viaţa comunităţii locale. Vă cerem să asiguraţi un proces electoral corect la alegerile generale din 9 decembrie şi să explicaţi în cursul campaniei importanţa vitală a fondurilor şi valorilor europene pentru nivelul de viaţă al tuturor localităţilor României", se precizează în apelul semnat de Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu şi Aurelian Pavelescu.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter