Actualitate

VIDEO - Vezi care e cea mai modernă maşină produsă vreodată în România

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/26/ford.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Yahoo face o scurtă prezentare a noului Ford B-Max, produs în România. „Este cu siguranţă cea mai modernă maşină care s-a produs vreodată în această ţară”, începe prezentarea automobilului american.</strong></p>

 

Este fără îndoială cea mai modernă maşina care s-a produs vreodată în această ţară, iar nivelul de calitate se ridică la nivelul oricarui Ford, fie ca e produs în Germania sau SUA. B-Max are atât de multe spus şi,în acelaşi timp, câteva minusuri ies destul de vizibil la iveală”, scrie Yahoo.


Ford B-Max este dotat cu sistemul Sync, un asistent digital care preia comenzi vocale şi este capabil să sune singur la 112 şi să trimită coordonatele maşinii, în caz de accident. O altă inovaţie este Active City Stop, care frânează automat în caz de accident, în baza datelor primite de la o cameră video montată în spatele oglinzii retrovizoare.

Portbagajul şi interiorul maşinii sunt destul de spaţioase, însă uşile din spate sunt concepute să se deschidă glisând în spate, motiv pentru care nu au buzunare şi cotiere. Podeaua portbagajului este ingenios conceputa şi are înăltime variabilă.


Ford B-Max are un motor de 1,5 litri turbo diesel de 75 cai-putere şi atinge suta de kilometri în doar 16,5 secunde, cu două secunde mai lent decât Dacia Sandero. Cu toate acestea, sursa notează că Ford B-Max suportă motorizări mult mai performante, care sunt însă şi mai scumpe.

Nu e o masina foarte accesibilă, însă e fară îndoială cel mai inovativ si practic model de clasa B. Pe lângă aceasta, cu mândrie spunem ca poartă eticheta “«fabricat în Romania»!”, îşi încheie articolul cei de la Yahoo.

Ultimele Stiri
abonare newsletter