Actualitate

Ultim omagiu pentru Şerban Ionescu: Admiratori şi colegi şi-au luat rămas bun de la actor

<p><strong><img src="documente/stories/2012/05_mai/29/serban-ionescu.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Zeci de persoane, admiratori, dar şi colegi de breaslă, au venit vineri la Biserica Batiştei din Bucureşti, unde a fost depus trupul neînsufleţit al actorului Şerban Ionescu - decedat miercuri seară, la vârsta de 62 de ani -, pentru a îi aduce un ultim omagiu. Trupul neînsufleţit al actorului a fost mutat la Teatrul Naţional din Bucureşti, în jurul orei 15.45, accesul admiratorilor care doresc să îi aducă un ultim omagiu fiind permis începând cu ora 17.00, informeaz</strong><strong>ă</strong><strong> Mediafax. </strong></p>

 


În cortegiul funerar care a mers în spatele sicriului cu trupul neînsufleţit al actorului s-au aflat văduva acestuia, actriţa Magda Catone, fiul celor doi, Carol, mama artistului, dar şi prieteni şi colegi de breaslă.

Sicriul a fost depus la Sala Media a Teatrului Naţional Bucureşti (intrarea din strada Tudor Arghezi), unde va rămâne până sâmbătă dimineaţă.


Serviciul religios va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, la capela cimitirului Bellu, fiind urmat de înmormântare.

Zeci de persoane, admiratori, dar şi colegi de breaslă, au venit vineri la Biserica Batiştei din Bucureşti pentru a-şi lua rămas bun de la actor. Pe lângă admiratori, care au venit cu flori la Biserica Batiştei, s-au numărat şi colegi de breaslă ai lui Şerban Ionescu, precum Vladimir Găitan, Eugen Cristea, Carmen Tănase, Elvira Deatcu şi Marin Moraru.


Mai multe coroane de flori au fost trimise de membri ai familiei, prieteni şi apropiaţi ai actorului, printre acestea numărându-se şi una de la Teatrul Mic din Capitală şi una de la preşedintele Traian Băsescu.

După ce sicriul a fost mutat la TNB, câţiva admiratori şi-au exprimat nemulţumirea că accesul în Sala Media a teatrului este permis abia după ora 17.00.


Serviciul religios va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, la capela cimitirului Bellu, fiind urmat de înmormântare.

Actorul Şerban Ionescu a încetat din viaţă miercuri seară, în jurul orei 23.30, la Spitalul Floreasca, a declarat pentru MEDIAFAX directorul unităţii medicale, Radu Macovei. Şerban Ionescu fusese internat marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în secţia de Terapie Intensivă, după ce starea lui s-a agravat. În vara acestui an, actorul a fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică, boala fiind incurabilă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter