Actualitate

EBEC 2012, în acest weekend la Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/23/afis ebec 2012.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Organizaţia europeană studențească BEST Cluj-Napoca, desfășoară în acst weekend etapa locală a competiţiei inginereşti pentru studenţi, European BEST Engineering Competition (EBEC).</strong>

Aceasta oferă studenților de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca posibilitatea de a-și pune în practică ideile originale și neconvenționale, precum și creativitatea. Faza locală este structurată în două concursuri individuale: Case Study și Team Design. În timp ce la Case Study, studenții sunt puși în fața unei probleme ipotetice pe baza căreia trebuie să facă un studiu de caz în vederea rezolvării ei, la Team Design studenților le sunt oferite o serie de materiale neconvenționale din care trebuie să construiască un dispozitiv.

Câştigătorii acestor două competiţii se vor califica la etapa naţională EBEC, unde vor concura cu caştigătorii etapelor locale din Bucureşti, Braşov, Chişinău, Iaşi și Timişoara. Cei care vor ieşi învingători în această competiție EBEC vor merge mai departe la faza europeană, organizată anul acesta de BEST Varșovia, Polonia, unde vor concura cu participanţi din toată Europa.


La finala europeană din anul acesta care a avut loc în Zagreb, Croația, România a fost reprezentată la Case Study de echipa din Cluj-Napoca. Competiția locală se desfășoară la Clubul Cultural Studențesc din Campusul Observator.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter