Actualitate

Nebunia Black Friday a cuprins întreaga țară. Românii cumpără…de toate

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/23/emag-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />A doua ediție a Black Friday în România, singura zi în care majoritatea retailerilor oferă reduceri de 25-30%, a început în forță. Magazinele online de abia fac față numărului mare de clienți, iar multe dintre servere sunt blocate la această oră din cauza numărului foarte mare de vizitatori.</strong></p>

 

Cea mai așteptată promoție a anului, Black Friday, a demarat în trombă. Unii comercianți au început reducerile încă de ieri, în timp ce alții precum Metro, Media  Galaxy, Altex sau Flanco, au preferat să mențină oferta pe durata întregului weekend.


 

E-mag și-a epuizat stocul de televizoare în prima jumătate de oră


Site-ul electronice și electrocasnice E-mag a vândut toate televizoarele în doar câteva ore de la începerea campaniei.

Adela, una din fericitele cumpărătoare a unui televizor spune pe Facebook ca întreg stocul s-a epuizat în prima jumătate de oră de la începerea campaniei.


ʺAm stat de la 7 dimineata online, la 8 s-a deschis, la 8 și 2 minute l-am cumpărat, la 8 și 5 stocul a fost epuizat. la 8 și jumăte s-au epuizat toate TV-urile iar acum a picat serverulʺ

Printre produsele pe care românii le-au preferat se numără laptopuri (stocul epuizat la E-mag în proporție de 80%) și electrocasnice mici și mari. La această oră, site-ul este din nou indisponibil, la fel ca și multe alte site-uri participante la campania ʺBlack Fridayʺ.

Ultimele Stiri
abonare newsletter