Actualitate

UPDATE:Ceața nu se dă dusă de la Cluj. Vezi ce avioane au întârziere

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/22/ceata.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></strong></p> <p> </p> <p>Update: Avionul care trebuia sa aterizeze la 10.15 de la Bucuresti are intarziere. De asemenea, plecarea cursei de 10.35 spre Bucuresti este amanata.</p> <p> </p> <p><strong>Avertizare de ceață și azi în Cluj și alte șase judeţe din centrul ţării.</strong></p>

 

Meteorologii au avertizat, vineri dimineaţă, că în judeţele Braşov, Sibiu, Covasna, Harghita, Alba, Mureş şi Cluj este ceaţă, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.


Zboruri întârziate pe aeroportul din Cluj

Potrivit informațiilor oferite de aeroportul internațional Cluj-Napoca, zborul de Viena al Tarom-Austrian Airlines care trebuia să decoleze la ora 09.05 are întârziere. De asemenea, avionul din direcția București care trebuia să aterizeze la ora 08.40 este în întârziere.


Avertizarea nowcasting emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă până la ora 11.00 în zonele joase şi pe drumurile din judeţele Covasna, Braşov, inclusiv municipiul Braşov, Alba şi Mureş, inclusiv municipiile Alba-Iulia şi Târgu Mureş, Sibiu şi Harghita, inclusiv municipiile Sibiu şi Miercurea Ciuc.

Pe drumurile din aceste judeţe, din cauza ceţii vizibilitatea este redusă sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.


De asemenea, până la ora 10.00 este ceaţă în zonele joase şi pe drumurile din judeţul Cluj, inclusiv în Cluj-Napoca, Dej şi Turda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter