Actualitate

Actorul Şerban Ionescu este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca în stare gravă

<p><strong>Şerban Ionescu este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în secţia de Terapie Intensivă, starea lui fiind gravă, au declarat, miercuri, pentru Mediafax, apropiaţi ai actorului.</strong></p>

 

Actorul Şerban Ionescu a fost dus marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce starea lui s-a agravat, au precizat sursele citate.


Reprezentanţii spitalului au confirmat internarea lui Şerban Ionescu, dar au refuzat să dea detalii despre starea actorului.

"Şerban Ionescu a fost internat marţi în spital. Altceva nu putem spune, întrucât doamna care îl însoţeşte are o procură prin care solicită să nu fie furnizate date despre starea pacientului", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Opriţa.


Actorul Şerban Ionescu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din 18 septembrie până în 2 octombrie, pentru a fi supus unei proceduri chirurgicale necesare în vederea asigurării unei alimentaţii complete.

"Această procedură era necesară şi continuă protocolul de monitorizare în cadrul suferinţei neurologice (scleroză laterală amiotrofică)", declara atunci conducerea Spitalului Elias.


Potrivit sursei citate, pe perioada spitalizării, Şerban Ionescu a fost conştient, nu a prezentat tulburări respiratorii şi nici nu a necesitat alt tip de îngrijire medicală, astfel că în 2 octombrie actorul a fost externat.

La jumătatea lunii august, Şerban Ionescu, diagnosticat iniţial cu borelioză, în urmă cu un an, s-a întors în România de la clinica din Germania în care a fost îngrijit şi unde a fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică.

abonare newsletter