Actualitate

Internshipuri internaționale plătite pe domeniile marketing, IT şi educaţional

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/20/cover-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />AIESEC Cluj-Napoca recrutează studenți din anii 3 și 4 de licență și masteranzi pentru a pleca în internshipuri internaționale plătite.</strong></p>

 

Acest program de internship oferă stagii care să contribuie la dezvoltarea profesională a studenţilor şi să-i ajute să se specializeze într-un anumit domeniu de lucru. Ele sunt in mod normal, pe termen lung (3-18 luni) şi implică lucrul pe proiecte de afaceri la organizaţii sau companii. De asemenea, salariul oferit asigură costurile de întreţinere. Printre țările care oferă această oportunitate se numără: Olanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Brazilia, Columbia, India, Malaesia, USA şi Canada.


Cerințele pentru aceste tipuri de internshipuri sunt: un nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze și experiență practică în domeniu. Cele 3 recrutări derulate în perioada următoare sunt: Technical Internship, Marketing Internship şi Educational Internship.

Primul tip se adresează studenţilor de la Facultatea de Matematică – Informatică, Politehnică şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Informatică Economică. Aceştia nu trebuie să aibă experienţă de muncă ci o cunoaştere practică referitoare la limbajele de programare, grafică şi design. Internshipul de Marketing se adresează studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Facultatea de Business şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. Aceştia trebuie să aibă experienţă practică în acest domeniu care o să-i ajute să se dezvolte şi mai mult pe plan profesional. Educational Internship se adresează studenţilor de la Facultatea de Litere, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi Facultatea de Studii Europene. Studenţii vor avea şansa să-şi dezvolte abilităţile de predat limba engleză într-un mediu internaţional iar atestatul de absolvire a modului pedagogic reprezintă, de asemenea,  un avantaj.


Mai multe detalii puteţi afla la adresa www.myaiesec.ro, de unde se descarcă şi formularul de aplicare. Acesta trebuie trimis, până pe 2 decembrie, împreună cu CV-ul participantului la adresa: office@myaiesec.ro.

abonare newsletter