Actualitate

Peste 80 de filme din şapte ţări vor fi proiectate la Festivalul Internaţional de Film Studenţesc

<p><strong>Peste 80 de filme de scurt metraj din şapte ţări vor fi proiectate la Festivalul Internaţional de Film Studenţesc - FFEST care se va desfăşura între 22 şi 24 noiembrie la Clubul Universităţii “Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca. </strong>

Festivalul este destinat studenţilor, precum şi tinerilor realizatori şi producători de film de ficţiune, animaţie, documentar şi de antropologie vizuală şi multimedia, având ca scop promovarea filmului studenţesc de calitate şi a schimbului de experienţă între tinerii cineaşti şi publicul doritor de o alternativă cinematografică.

În cadrul manifestării se vor desfăşura ateliere de lucru, seminarii şi evenimente menite să prezinte publicului producţia şi creaţia de film de scurt metraj, cu condiţia ca acestea să nu aibă caracter comercial.

Festivalul este organizat de secţia Cinematografie-Media a Facultăţii de Teatru şi Televiziune a UBB, secţia Cinematografie a Universităţii “Sapientia”, secţia Video a Universităţii de Artă şi Design, împreună cu Institutul Francez din Cluj-Napoca.

Festivitatea de premiere a celor mai valoroase filme prezentate la festival se va desfăşura pe 25 noiembrie la Casa TIFF, precizează Agerpres.

Ultimele Stiri
abonare newsletter