Actualitate

Prinşi la volan fără permis de conducere, unul dintre ei a provocat un accident şi a fugit

<p><strong>Doi tineri de 20, respectiv 24 de ani, au fost prinşi de către poliţişti la volan fără a poseda permise de conducere. Unul dintre ei a provocat chiar şi un accident de circulaţie, dar a fugit de la faţa locului.</strong>

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Câmpia Turzii l-au depistat pe  Claudiu P. de 20 ani, din Călăraşi judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Câmpia Turzii, fără a poseda permis de conducere. Acesta a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un gard, fără a suferi leziuni. În continuare a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.


De asemenea, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca l-au depistat pe Alexandru P. de 24 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe  Calea Floreşti fără a poseda permis de conducere. Şi acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter