Actualitate

„Fustangii”, în premieră pe marile ecrane româneşti pe 23 noiembrie

<p style="margin-bottom: 0in;" lang="it-IT"><strong><span style="font-size: x-small;"><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/18/fustangii.jpg" border="0" width="451" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Filmul-omnibus „Fustangii/ Les infidèles”, care prezintă infidelitatea masculină prin intermediul mai multor regizori, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 23 noiembrie, informează distribuitorii, Independenţa Film.

Scrisă şi regizată de Jean Dujardin, care deţine şi un rol în acest film, „Fustangii” este o comedie îndrăzneaţă realizată din mai multe scurtmetraje, pe tema adulterului.


Regizorii Michel Hazanavicius, Jean Dujardin, Emanuelle Bercot, Fred Cavaye, Alexandre Courtes, Eric Lartigau şi Gilles Lellouch oferă o imagine lejeră, amuzantă şi pe alocuri deocheată a celor mai celebre obiceiuri extraconjugale.

Astfel, „Fustangii” este o colecţie de scurtmetraje care au ca temă minciunile bărbaţilor şi poveştile ce se învârt în jurul lor. Scurtmetrajele sunt: „Las Vegas” de Jean Dujardin şi Gilles Lelouche, „La Question” de Emmanuelle Bercot, „Prologue” de Fred Cavaye, „Infideles Anonymes” de Alexandre Courtes, „La Bonne Conscience” de Michel Hazanavicius şi „Lolita” de Eric Lartigau.


Jean Dujardin a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din filmul „The Artist”, de Michel Hazanavicius. Pentru rolul din „The Artist”, Jean Dujardin a mai câştigat premiul pentru interpretare masculină la Festivalul de la Cannes, anul trecut, precum şi premiul BAFTA, al Sindicatului actorilor americani, şi un Glob de Aur, la începutul acestui an. De altfel „The Artist” a fost marele câştigător al Oscarurilor de anul acesta, echipa acestei producţii adjudecându-şi, printre altele, distincţiile pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun film.

abonare newsletter