Actualitate

„Nocturna” Bibliotecii Judeţene a avut o mie de vizitatoriAproximativ 1.000 de vizitatori au venit, sâmbătă seara, la „Nocturna” Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” din Cluj-Napoca, organizate în scopul atragerii publicului şi promovării culturii. Sediul

<p style="margin-bottom: 0in;" lang="it-IT"><strong><span style="font-size: x-small;"><img src="documente/stories/2012/08_august/27/02-biblioteca%20judeteana%20octavian%20goga%20rp%2001.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Aproximativ 1.000 de vizitatori au venit, sâmbătă seara, la „<em>Nocturna</em>” Bibliotecii Judeţene „<em>Octavian Goga</em>” din Cluj-Napoca, organizate în scopul atragerii publicului şi promovării culturii.

Sediul central al Bibliotecii a fost deschis până la ora 24.00, iar publicul şi-a petrecut timpul fie în sălile de lectură, la spectacolele artistice prezentate cu acest prilej sau la proiecţiile urmate de discuţii cu filmele „Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra”, „Hors de Prix”, turnat în 2006, de regizorul tunisian Pierre Salvadori, şi „Good Will Hunting” al cineastului Gus Van Sant.


Peste 100 de copii însoţiţi de părinţi sau bunici au venit la povestea de seară „Cele trei cuvinte magice” şi la vizionarea filmului de animaţie „Clopoţica”.

Pentru public, trupa de actori „Scena” a susţinut un spectacol interactiv, pe placul inimii tuturor, iar o oră mai târziu, trupa „Junetrip” a oferit un concert cu piese din repertoriul său.


Cititorii şi vizitatorii bibliotecii au primit în dar, de la organizatorii „Nocturnei”, volume atractive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter