Actualitate

Pompierii clujeni au simulat un incendiu în curtea Liceului ”George Bariţiu”

<div style="text-align: justify;"><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/13/isum6.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Cluj a organizat la Liceul<span> </span>Teoretic ”George Bariţiu” din municipiul Cluj Napoca exerciţii de alarmare, evacuare şi stingere a incendiilor cu elevii din clasele V – XII. </strong></div> <div style="text-align: justify;" /><strong />

După desfăşurarea exerciţiului practic, în amfiteatrul liceului, a avut loc o lecţie de informare preventivă pentru crearea unui comportament adecvat în caz de situaţii de urgenţă. În acelaşi timp, a fost organizat şi un punct mobil de informare preventivă unde elevii vor avea acces direct la materialele informative din cadrul campaniei “F.O.C. – Flăcările Omoară Copii”.
Evenimentul își propune să informeze şi să conştientizeze cetăţeni asupra pericolelor la care sunt expuşi în cazul utilizării necorespunzătoare a diferitelor surse de energie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter