Actualitate

Victoria's Secret foloseşte Photoshopul pentru a-şi promova noua linie de lenjerie intimă

<p><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/25/brasier-copa--478x570.jpg" border="0" width="450" height="536" style="margin: 2px 5px; border: 0pt none; float: right;" /></strong><strong>Brandul american Victoria's Secret a folosit fără nicio mustrare de conştiinţă programul Photoshop pentru a edita fotografiile care prezintă noua colecţie de lenjerie intimă. </strong></p>

Compania a recurs la modificarea grafică a fotografiilor din noul catalog, cu scopul de a îmbunătăţi imaginea noului sutien push-up.

Sutienul pe care îl poartă modelul Candice Swanepoel, după cum susţine managerul companiei Victoria's Secret, este ,,cel mai bun push-up", de vreme ce pare a mări pieptul femeii care îl poartă cu două mărimi, ,,etalând la maxim decolteul, cu cel mai mare volum". Mai mult, producătorii de lenjerie intimă au afirmat faptul că acest sutien, numit şi bombshell ,, a fost creat pentru a-i garanta femeii o figură senzuală".

Compania americană, însă, nu s-a dat înapoi de la folosirea tehnologiei pentru a modifica imaginea modelului Candice Swanepoel. Nu este prima dată când Victoria's Secret recurge la astfel de tactici pentru a transforma fotografiile. Mai mult, folosirea photoshopului este şi principala critică adusă acestui brand.


De data aceasta, Victoria's Secret a dat-o în bară, din cauza editorului grafic care a mărit doar sânul stâng al manechinului, în timp ce pe cel drept l-a lăsat la mărimea naturală.

Ultimele Stiri
abonare newsletter