Actualitate

Filmul de prezentare „Cluj-Napoca, The Heart of Transyilvania” a fost premiat în SUA!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/19/laviniu lazar premiu.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Filmul de prezentare a municipiului Cluj-Napoca, realizat de Laviniu Lazăr, pentru promovarea oraşului a fost premiat în SUA în cadrul unei competiţii cu 12.000 de producţii înscrise.</strong>

Producătorul independent, Laviniu Lazăr a realizat, anul trecut, pentru Primăria Cluj-Napoca, filmul de prezentare a municipiului, „Cluj-Napoca, The Heart of Transyilvania”. Cu acest film, Laviniu Lazăr s-a înscris anul acesta la ediţia a 33-a a competiţiei Telly Awards din SUA, acest concurs fiind un Oscar al producătorilor independenţi. Clujeanul a concurat cu aproximativ 12.000 de producţii din 50 de ţări de pe cinci continente şi a reuşit să obţină distincţia Bronze Telly Awards. „Mă bucur că am avut o recunoaştere a noastră şi a comunităţii în încercarea de a promova municipiul. Faptul că noi, un oraş mic şi necunoscut în lume, am reuşit să impresionăm înseamnă că spunem ceva despre potenţialul nostru”, a afirmat Laviniu Lazăr.
Clujeanul s-a înscris în concurs şi cu filmul de prezentare a transformării fabricii de bere Ursus într-o berărie, această producţie fiind, de asemenea, premiată.  
Filmul de promovare a oraşului a fost vizionat în peste 300 de ţări care nu au o comunitate românească.
De-a lungul timpului, au obţinut premii în cadrul Telly Awards producţii realizate de Fox News, Discovery Chanel sau MTV.

Anul viitor, un alt film de promovare a Clujului

Producătorul clujean lucrează acum la un alt film de promovare a municipiului şi va fi gata la mijlocul anului viitor. Această producţie va fi o prezentare generală a municipiului. A fost creat şi un site, www.filmulclujului.ro, unde clujenii pot să scrie sugestii şi păreri despre ceea ce cred ei că defineşte cel mai bine Cluj-Napoca. Iniţiatorul proiectului le adresează clujenilor întrebarea „De ce iubim Clujul?” şi urmăreşte astfel să realizeze filmul împreună cu comunitatea.

Susţinere a patru mari sponsori


Teaser-ul filmului de prezentare „Cluj-Napoca, The Heart of Transyilvania” a fost postat pe platforma clujbuisness.ro, dedicată investitorilor care încă se mai întreabă „De ce Cluj-Napoca?”. Filmul a fost realizat cu susţinerea companiilor Deloitte, Ernst & Young, KPMG, PricewaterhouseCoopers şi EvoDes.
Platforma conţine informaţii economice, demografice, din domeniul imobiliar, educaţional, cultură sau sănătate, necesare nu numai investitorilor, dar şi companiilor de consultanţă din domeniu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter