Actualitate

O fetiţă de trei ani a murit în prima ei zi la grădiniţă

<p><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/19/fetita.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />O fetiţă de trei ani a murit după ce s-a încurcat în corzile unui dispozitiv de joacă aflat în curtea grădiniţei, arată dailymail.co.uk.</strong></p>

Totul s-a întâmplat luni după-amiază, în prima ei zi la grădiniţă. Având leziuni grave pe tot corpul, fetiţa a fost dusă de urgenţă la cabinetul şcolar, însă nu a mai putut fi salvată.

În timp ce se juca în curtea grădiniţei, fetiţa s-a dat pe un tobogan din metal, înalt de aproximativ 1,5 metri, şi a rămas agăţată de corzile unui alt dispozitiv de joacă. Nu se ştie exact cum a ajuns micuţa la corzi.


Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili exact circumstanţele în care s-a produs accidentul şi dacă acesta ar fi putut fi prevenit. Grădiniţa va rămâne închisă pentru cel puţin o săptămână.

Una dintre mămici, Claire Gibb, a declarat că mereu s-a simţit în siguranţă să îşi lase copilul la acea grădiniţă şi că de fiecare dată când erau copii la tobogan cineva îi supraveghea.


Părinţii celorlalţi copii din grădiniţă au depus flori în locul în care a avut loc accidentul.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei a spus că deocamdată nu se vede nimic suspect şi că singurul lucru care i-ar fi cauzat moartea fetiţei ar fi fost corzile de care ea a rămas agăţată. Joe Cocker, managerul grădiniţei, a declarat că va sta la dispoziţia poliţiei şi va face tot posibilul pentru a afla ce s-a întâmplat exact.

Ultimele Stiri
abonare newsletter