Actualitate

Construcţia sălii de sport a Liceului Coşbuc începe luna viitoare

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/17/liceul george cosbuc.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Primarul Emil Boc a anunţat, astăzi, în cadrul ceremoniei de deschidere a noului an şcolar de la Colegiul Naţional George Coşbuc că în luna octombrie va începe construcţia noii săli de sport a liceului.

„Ţinând cont de nevoile pe care liceul dumneavoastră le are, în luna octombrie, începe construcţia la sala de sport, o sală pe măsură şi frumoasă, pe care o veţi avea, în valoare de 2,4 milioane lei şi care va fi gata anul viitor pentru ca dumneavoastră să aveţi acces şi la o sală de sport pe măsură şi pe baza performanţelor pe care acest liceu de frunte le-a avut şi le va avea în continuare”, a declarat Boc.


Contractul pentru proiectarea şi execuţia sălii de sport a fost semnat la începutul lunii august. Licitaţia a fost adjudecată către firma Conimet Impex SRL care a avut o ofertă de aproximativ 1,9 milioane lei şi termen de execuţie a proiectului de 12 luni. Conimet Impex SRL a câştigat în defavoarea firmei Construdava care a avut o ofertă de aproximativ 1,7 milioane lei, acestea fiind de altfel singurele oferte.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat că firma Construdava a fost descalificată pentru că nu a prezentat o ofertă completă. Suprafaţa zonei de pe strada Avram Iancu, nr. 70 – 72 unde urmează să fie construită sala de sport este de aproape 3.000 de metri pătraţi. Sala va avea teren de baschet, volei, handbal, tenis şi tribune pentru spectatori. Suprafaţa interioară a sălii de sport propriu-zisă va fi de 703 metri pătraţi.

abonare newsletter