Actualitate

Primarul şi-a amintit cu emoţie de prima zi de liceu

<p><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/17/boc sincai.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primarul Emil Boc, absolvent al Liceului Teoretic Gheorghe Şincai Cluj-Napoca, şi-a amintit astăzi de prima zi de liceu şi s-a declarat emoţionat de ceremonia de începere a noului an şcolar în cadrul căreia s-a păstrat tradiţia primirii „bobocilor” printr-un tunel de flori. </strong></p>

Fostul premier a participat deschiderea noului an şcolar la Colegiul Naţional George Coşbuc şi la Liceului Teoretic Gheorghe Şincai, şcoala unde studiază şi fiica cea mare a primarului. Fiica cea mică a intrat anul acesta în clasa a VII-a, iar cea mare, în clasa a X-a.


După încheierea ceremoniei, primarul a afirmat că podul de flori prin care sunt primiţi „bobocii” i-a trezit emoţii suplimentare. „Îmi amintesc de prima zi de liceu, aici la Şincai. Eram un copil venit de la ţară. Am fost întâmpinaţi prin acelaşi pod de flori care mi-a trezit emoţii suplimentare. Mi-a plăcut faptul că se păstrează această tradiţie şi că aici la Şincai este în continuare performanţă. După cum ştiţi, cele mai bune rezultate au fost obţinute la acest liceu şi eu mă bucur că sunt absolventul acestei şcoli prestigioase clujene”, a declarat Emil Boc.

Primarul a adăugat că a avut emoţii la rostirea discursului din cadrul ceremoniei deoarece începutul anului şcolar are cu totul alte semnificaţii. „Inevitabil că emoţii sunt, oricât de multe discursuri ai fi rostit în calitate de prim-ministru sau de primar. Începutul anului şcolar are cu totul şi cu totul alte semnificaţii pentru că te copleşeşte oarecum calitatea de părinte, cu necazurile, grijile şi evidentele preocupări pe care le ai. Un an şcolar aduce întotdeauna griji pentru părinţi, pentru bunici şi de ce nu şi pentru mine că nu sunt scutit de probleme”, a conchis primarul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter