Actualitate

Se redeschid pieţele volante în cartiere

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/08_august/23/02 piete.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Începând de astăzi se redeschid piețele volante în cartierele din Municipiul Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca va redeschide pieţele volante în cartierele din Cluj-Napoca, iar prima care va fi redeschisă este cea din cartierul Gheorgheni, de pe Aleea Detunata, la capătul liniei de troleibuz numărul trei.


Piaţa din cartierul Gheorgheni va funcţiona, astăzi, între orele 15.00 – 19.00, urmând ca pe tot parcursul toamnei să fie deschisă în fiecare joi, în intervalul orar amintit. „Primăria Cluj-Napoca reia organizarea pieţelor volante, joi, 23 august, în parcarea din capătul Aleeii Detunata, la capătul liniei de troleibuz şi autobuz. Cetăţenii, în special cei din Gheorgheni, vor avea ocazia să cumpere legume proaspete, direct de la producători, între orele 15.00 – 19.00”, a declarat primarul Emil Boc. După piaţa volantă din Gheorgheni va fi deschisă, marţi, 28 august, cea din cartierul Grigorescu, pentru care a fost găsită o locaţie pe strada Sigismund Toduţă, de la intersecţia cu strada 1 Decembrie 1918 până la intersecţia cu strada Gavril Muzicescu. Aceasta va fi deschisă tot între orele 15.00 – 19.00 şi va funcţiona, de asemenea, în fiecare joi. Producătorii au obligaţia să dovedească calitatea de producător agricol şi să păstreze curăţenia în spaţiul pus la dispoziţie de Primărie.

Se caută locații pentru piețe


În perioada următoare vor fi găsite locaţiile potrivite şi pentru pieţele volante din celelalte cartiere din oraş. Potrivit conducerii Primăriei Cluj-Napoca, cetăţenii mai au la dispoziţie, în fiecare sâmbătă, piaţa care funcţionează pe platoul Sălii Sporturilor, între orele 7.00 – 15.00.

Reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei au declarat că acest proiect s-a bucurat de succes anul trecut şi i-a mulţumit atât pe clujeni, cât şi pe producători, dovadă fiind cele peste 1.000 de tone de legume şi fructe proaspete achiziţionate de clujeni şi respectiv cei peste 400 de producători agricoli care au participat măcar o dată la pieţele volante organizate de municipalitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter