Actualitate

EDITORIAL. Dragă clujeanule, dragă cititorule,

<p>Ştim că este relativ neobişnuit să primiţi gratuit un ziar care de obicei costă 1 leu şi vă întrebaţi de ce facem astăzi acest lucru.</p>

Zilele acestea suntem şi noi, ca şi dumneavoastră, preocupaţi de numele celui care va conduce destinele Clujului în următorii 4 ani.

Monitorul de Cluj este din 1998 „Ziarul care stă de vorbă cu oamenii”. Ne cunoaşteţi şi ne citiţi de multă vreme. Nu am minţit şi nu am înşelat pe nimeni; nici pe cei despre care am scris, nici pe cei care ne-au citit.

 


Suntem un ziar local, administrat de o firmă mică, cu mai puţin de 20 de angajaţi. Nu ne poate fi indiferent cine va fi de luni primarul Clujului.

Veţi citi în ziarul de astăzi despre Marius Nicoară, un om care nu a făcut nimic pentru Cluj, dar multe pentru el şi familia lui. Un om care, ajuns în Parlament, v-a făcut de ruşine pe dumneavoastră, uitându-se la filme porno în timp ce se discuta Legea Pensiilor. Veţi citi cum vă desconsideră, vorbind despre dumneavoastră ca despre „urmaşii ţăranilor aduşi aici pentru industrializare”.

Am considerat că este de datoria noastră să vă arătăm cine vrea să fie primar.

Nu vă spunem cu cine să votaţi sau cu cine să nu votaţi, dar vă spunem că Marius Nicoară nu merită votul dumneavoastră!

Ultimele Stiri
abonare newsletter