monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Un nou pachet pentru recoltare de celule stem de la Biogenis

Biogenis introduce pachetul Cord Blood, în valoare de 2580 de lei, pentru recoltare de celule stem la naştere.

Începând cu această lună, Biogenis, banca de celule stem, pune la dispoziţia viitorilor părinţi un nou pachet pentru recoltarea celulelor stem la naştere, pachetul Cord Blood, care va avea preţul de 2.580 lei, sumă care poate fi plătită şi în rate.Pentru a veni în întâmpinarea viitorilor părinţi, Biogenis, banca de celule stem, introduce acest nou pachet care presupune stocarea de sânge integral din cordonul ombilical. Astfel, pe lângă pachetul de stocare concentrat de celule stem hematopoietice, clienţii au acum posibilitatea de a alege un nou pachet, acela de stocare de sânge integral din cordonul ombilical. Biogenis devine în acest moment singura bancă din România care poate stoca atât sânge integral cât şi sânge procesat (concentrat de celule stem).

Reducere de 990 lei până în 15 iunie

Până pe data de 15 iunie, viitori părinţi beneficiază de o reducere de 990 lei sub formă de voucher, la recoltarea de celule stem. Reducerea se aplică la alegerea unuia dintre pachetele Bebe Plus. Alegând acest pachet viitorii părinţi beneficiază de serviciul de stocare de concentrat de celule stem din sângele cordonului ombilical în două recipiente, recoltare de porţiune de cordon, semiprocesare de cordon cu individualizarea Gelatinei Wharton.Dacă aleg pachetul Bebe Premium, viitorii părinţi beneficiază de serviciul de stocare de concentrat de celule stem din sângele cordonului ombilical în două recipiente, recoltare de porţiune de cordon, semiprocesare de cordon cu individualizarea Gelatinei Wharton şi izolare de celule stem mezenchimale.

Peste 100.000 de părinţi au apelat la serviciile Biogenis

Biogenis, existentă în România din 2007, este parte a FamiCord, grup european de bănci de celule stem. Grupul FamiCord este prezent în 11 ţări şi lucrează în şapte laboratoare de prelucrare a sângelui. Peste 100.000 de părinţi au apelat la serviciile grupului de bănci de celule stem. Biogenis este în momentul de faţă singura bancă din România care poate stoca atât sânge integral cât şi sânge procesat (concentrat de celule stem). Biogenis pune la dispoziţia clienţilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul căruia actualii şi viitorii clienţi au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem. Biogenis este prima bancă romanească ce izolează şi stochează în România celule stem mezenchimale din cordonul ombilical. Biogenis este prima bancă românească ce oferă posibilitatea unei asigurări integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro. Biogenis este prima bancă românească de celule stem, parte a unui grup internaţional de bănci de celule stem, care lansează plata online cu cardul pentru serviciile sale.