Actualitate

Clujul își premiază valorile la cea de-a 9-a ediție a Premiilor Media de Excelență

<p />Cosmote România prezintă Premiile Media de Excelență 2012, manifestare în cadrul căreia Clujul păstrează tradiția promovării celor mai valoroase contribuții aduse comunității, prin cea de a 9-a ediție a celui mai important eveniment de PR din Transilvania.



Institutiile media au misiunea dificilă de a alege cei mai merituoși reprezentanți ai societății și de a-i premia pentru valoroasele contribuții aduse dezvoltării orașului Cluj-Napoca și a Transilvaniei în anul 2011 în diferite domenii, precum cultură, sport, business sau medicină.
„În cei opt ani în care am organizat acest eveniment am avut onoarea să văd recunoașterea unor adevărate valori culturale și sociale ale Transilvaniei. Oameni cu un caracter remarcabil și o cultură deosebită au pășit pe scena de premiere a evenimentului”, a declarat Cristina Szasz, director de PR al agenției Amprenta Advertising, organizatorul evenimentului.
Agenția Amprenta Advertising activează de peste 10 ani în domeniul publicității și este organizatoarea mai multor evenimente desfășurate în Transilvania în toți anii de activitate.
Decebal Cotoc, președintele agenției clujene menționează: „Presa din Cluj-Napoca și din Transilvania este activă, avem jurnaliști foarte bine pregătiți și instituții de presă recunoscute la nivel național. Premiile Media de Excelență înseamnă de fapt un eveniment și un concept care nu face altceva decât să reconfirme an de an existența și valoarea presei clujene.”
„Suntem încântați să susținem și în acest an Premiile Media de Excelență, un eveniment important și cu tradiție în comunitatea clujeană. Cosmote România este suporter consecvent al demersurilor de recunoaștere a performanței în domenii esențiale pentru o dezvoltare armonioasă a societății. Felicităm organizatorii pentru longevitatea și succesul acestui proiect”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Senior Manager Cosmote România.
La eveniment au fost prezenți de-a lungul celor 8 ediții organizate până acum celebri oameni de televiziune precum Mihai Găinușă alături de întreaga echipă a cârcotașilor, Cristi Brancu, Robert Turcescu, Raluca Lăzăruț, Mihaela Rădulescu și mulți invitați din mass media regională.
Anul acesta, organizatorii l-au invitat la Cluj pe Virgil Ianțu în calitate de moderator și au pregătit un moment special cu Narcis Iustin Ianău, o voce inegalabilă de la „Românii au talent”.
Evenimentul este organizat cu sprijinul companiei Electrogrup, alături de Partenerii acestei ediții: BCR, Christian Tour, Romfulda, Megamix, BS Group Demolation, Emerson, Akantus Hotel, SSIF Broker, Studium Green Campus, EletricGroup, Amera Tower, Jidvei, Unishowroom, Casa Pitas și Electrica-Distributie Transilvania Nord.

abonare newsletter