Actualitate

1.000 de euro, premiul cel mare la concursul de Treasure Hunt

<p /><br /><br />Cel mai mare concurs de Treasure Hunt din ţară va avea loc în 26 şi 27 mai, în cadrul Zilelor Clujului 2012, iar premiul cel mare va fi de 1.000 de euro.



Concursul va porni de la Casa de Cultură a Studenţilor. Sâmbătă, 26 mai, vor lua startul toate echipele, urmând ca duminică, 27 mai, să participe la marea finală 30 de echipe, primele zece ajunse la finish din fiecare grupă. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca, Treasure Hunt cuprinde mai multe probe obligatorii, iar îndeplinirea acestora le permite echipelor formate din 3 participanţi să primească indiciul pentru următorul obiectiv. Obiectivele vor fi poziţionate în locuri inedite din oraş iar indiciile vor oferi concurenţilor oportunitatea de a cunoaşte oraşul, pentru a descoperi în final „comoara” Clujului. Participanţii nu pot fi contactaţi şi nu pot contacta pe nimeni telefonic, prin e-mail sau alte mecanisme pe perioada desfăşurării concursului. Juriul va fi format din trei persoane care vor calcula timpul fiecărei echipe intrate în concurs şi vor realiza clasamentul final. Regulamentul complet poate fi consultat pe siteul www.ziledecluj.ro.
Datorită succesului de care s-a bucurat această competiţie în prima ediţie a Zilelor Clujului, 180 de persoane, respectiv 60 de echipe, pentru această ediţie, organizatorii au pregătit indicii cu grad ridicat de dificultate dar şi mai multe premii substanţiale. Astfel, premiul I va fi de 1.000 de euro, premiul II va consta în telefoane mobile, rucsacuri pentru laptop, umbrele, tricouri, organizere, iar premiul III va consta în rucsacuri pentru laptop, umbrele, tricouri polo, organizere şi memory stick-uri de 4 Gb.
Doritorii se vor înscrie personal la Centrul de Informare Turistică Cluj-Napoca situat pe bulevardul Eroilor nr. 6-8. Echipele trebuie să fie formate obligatoriu din trei participanţi pe durata întregului eveniment. Concurenţii se pot înscrie începând de astăzi, 16 mai, până în data de 24 mai 2012, ora 20.

Ultimele Stiri
abonare newsletter