Actualitate

Luni debutează InfoTech 2012

<p>Organizația Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT), în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va da startul proiectului InfoTech, care se va desfășura în perioada 2-11 aprilie 2012 în cadrul instituției de învățământ clujene.</p>

InfoTech este un eveniment de anvergură la nivelul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cu un calendar de desfășurare bianual. De la începutul proiectului, care datează din 2006, până în prezent, OSUT a reușit, prin intermediul Infotech-ului, să aducă în fața studenților Universității Tehnice companii naționale și internaționale din domeniul tehnic.

Principalele activități desfășurate în cadrul evenimentului sunt: prezentări de companii, sesiuni de comunicări științifice, training-uri și workshop-uri, oferirea de locuri de muncă și internship studenților și absolvenților. La ediția din acest an vor fi prezente un număr de 26 de companii private și de stat.

InfoTech se desfășoară pe patru ramuri: Electrotech (în cadrul facultăților de: Automatică și calculatoare; Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației; Inginerie Electrică), Mecanictech (în cadrul facultăților de Mecanică, Ingineria Materialelor și a Mediului, Construcții de mașini), ConstructInfo (în cadrul facultăților de Construcții, Arhitectură și Urbanism) și Instaltech (în cadrul Facultății de Instalații).

Infotech-urile își propun să faciliteze comunicarea dintre mediul privat și mediul academic, integrarea studenților pe piața muncii, dar și informarea lor cu privire la așteptările angajatorilor.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter