Actualitate

Târgul de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca își deschide porțile. Clujenii sunt așteptați în Piața Unirii între 24-28 aprilie.

Între 24-28 aprilie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, are loc Târgul de Carte Gaudeamus.

Târgul de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca își deschide porțile. Sursă foto: Radio Cluj Târgul de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca își deschide porțile. Sursă foto: Radio Cluj

 

 


Târgul de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca se va desfăşura în perioada 24 – 28 aprilie în Piața Unirii și va fi deschis zilnic între orele 10.00 și 20.00, iar accesul publicului este liber.

Președintele de onoare al acestei ediții va fi Prof. univ. dr. Ioana Both, traducător, critic literar, apreciat eminescolog și eseist.


CITEȘTE ȘI: 

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România ● ediția 23, 24 - 28 aprilie ● Piața Unirii ● Cluj-Napoca

Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca. Deschiderea oficială a ediției a avut loc miercuri, 24 aprilie, la ora 12.00. 


La acest Târg, clujenii se vor putea bucura de 16 pavilioane expoziționale, 60 de standuri care reunesc mii de titluri din oferta a peste 85 de edituri, distribuitori de carte românească și străină, producători și dsitribuitori de muzică și jocuri educative. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România ● ediția 23, 24 - 28 aprilie ● Piața Unirii ● Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter