Actualitate

Șoferița care a intrat cu mașina în poarta unei case din Dej s-ar fi drogat înainte să urce la volan

Șoferița în vârstă de 20 de ani care a produs un accident în Dej marți noaptea a avut un rezultat pozitiv la testul privind consumul de droguri.

O tânără a intrat cu mașina în poarta unei case din Dej / Foto: ISU Cluj O tânără a intrat cu mașina în poarta unei case din Dej / Foto: ISU Cluj

 

 


În noaptea de marți spre miercuri o tânără a intrat cu mașina în poarta unei case din municipiul Dej. La fața locului au intervenit polițiștii, care au testat-o pe șoferiță cu aparatul drugtest.

 


Rezultatele acestui test indicau prezența unor droguri în organismul tinerei, motiv pentru care aceasta a fost transportată la spital pentru probe biologice: 

„La data de 27 decembrie, în jurul orei 00.55, polițiștii dejeni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Șomcutului, din municipiul Dej. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. La fața locului a fost identificată o conducătoare auto, de 20 de ani, din județul Bistrița-Năsăud. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.


În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Şapte morţi în incendiul de la Ferma Dacilor din Tohani. Un minor a fost scos fără viaţă din pensiunea distrusă de flăcări.

Accident în Dej. Un șofer a lovit o conductă de gaz și a fost transportat la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter