Actualitate

EXPLOZIE la un casă din cartierul Mărăști. Au murit cinci câini

O explozie a avut loc joi seară la o casă de pe strada Ion Viteazu din cartierul Mărăști. Nu au fost persoane rănite, însă au murit cinci câini.

EXPLOZIE la un casă din cartierul Mărăști. FOTO sugestiv: Facebook/ ISU Cluj EXPLOZIE la un casă din cartierul Mărăști. FOTO sugestiv: Facebook/ ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au intervenit în această seară la o explozie produsă în bucătăria unei locuințe de pe strada Ion Viteazu din Cluj-Napoca. 

 


Nu au fost persoane rănite, însă cinci câini au murit din cauza impactului. Explozia nu a fost urmată de incendiu, arată ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în urmă cu puține momente să intervină la o locuință de pe strada Ion Viteazu din Cluj-Napoca, unde s-a produs o explozie. Mai exact, explozia a avut loc la aragazul din bucătărie. Din fericire, nu sunt înregistrate victime omenești, însă au fost pierduți 5 câini care se aflau la acel moment în interior. Am intervenit cu două autospeciale, dintre care una cu modul de descarcerare. De asemenea, explozia nu a fost urmată de un incendiu”, a transmis ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter