Actualitate

Accident pe strada Observatorului! O victimă, transportată de urgență la spital. FOTO

Un accident rutier soldat cu o victimă a avut loc sâmbătă după-amiază pe strada Observatorului.

Accident pe strada Observatorului / Foto: Info TRAFIC jud. Cluj Accident pe strada Observatorului / Foto: Info TRAFIC jud. Cluj

 

 


Accidentul s-a produs în apropierea orei 15:00, între o mașină și un scuter. În urma impactului, un bărbat a fost rănit și a fost preluat de ambulanța SMURD.

Accident pe strada Observatorului / Foto: Info trafic Cluj-Napoca - Facebook

„A intervenit doar echipajul SMURD la evenimentul respectiv, a acordat primul ajutor calificat și a transportat un bărbat la spital”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


Locația încă nu s-a eliberat. 

UPDATE 15:24: Victima este un tânăr de 20 de ani care a suferit mai multe contuzii.


„Un echipaj SMURD a acordat primul ajutor calificat unui tânăr, de aproximativ 20 de ani, implicat într-un accident rutier petrecut în zona sensului giratoriu de pe strada Observatorului. Tânărul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La fața locului echipajul a găsit un autoturism și un scuter avariate, iar conform primelor evaluări bărbatul prezenta mai multe contuzii, era în stare de conștiență și era cooperant”, a transmis ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Un drogat a furat o mașină din Turda și a condus-o până la Cluj. A stat la Psihiatrie căteva zile și acum e după gratii!

Accident MORTAL. Traficul a fost blocat între Cluj-Napoca și Turda! UPDATE: Un șofer a murit

Ultimele Stiri
abonare newsletter