Actualitate

Accident cu trei mașini pe strada Făgetului. Două persoane au ajuns la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, duminică, 27 august, pe strada Făgetului. În accident au fost implicate 3 mașini.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la spital/ Foto: ISU Cluj Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la spital/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, duminică, 27 august, pe strada Făgetului. 

 


În urma accidentului, două persoane au fost transportate la spital.

CITEȘTE ȘI:
Alba, al doilea 2 Mai. Un șofer băut a intrat într-un grup de şase persoane, dintre care trei au murit

„Accident rutier produs în jurul orei 12.10, pe str. Făgetului.
Din cercetările preliminare s-a stabilit că un conducător auto de 23 de ani, care se deplasa cu un autoturism din direcția Cluj-Napoca spre Ciurila ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu două autoturisme, conduse de un bărbat de 49 de ani, respectiv o femeie de 62 de ani. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Doi pasageri din autoturismul femeii, adulți, au fost transportați la spital”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Făgetului din municipiul Cluj-Napoca.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și o motocicletă SMURD, unde au găsit trei autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. Șase persoane au fost consultate la locul accidentului, dintre care două femei, în vârstă de aproximativ 70 și 50 de ani, au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate.
Conform primelor evaluări acestea prezentau afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Tureni! Un cetățean străin a pierdut controlul motocicletei și a ajuns la spital

Autocar cu 72 de persoane, implicat într-un accident la Brăila. 22 de victime, la spital. Planul roșu de intervenție, activat. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter