Actualitate

Atenție! Se vând bilete false la UNTOLD. Poliția, semnal de alarmă: „Reușesc să păcălească zeci de oameni”

Poliția din Cluj trage un semnal de alarmă privind înșelătoriile cu bilete false la festivalul UNTOLD.

Scena festivalului UNTOLD în anul 2022 / Foto: organizatori UNTOLD Scena festivalului UNTOLD în anul 2022 / Foto: organizatori UNTOLD

 

 


Se apropie, cu pazi repezi, festivalul UNTOLD. Multă lume e interesată să-și cumpere un bilet sau un abonament în ultimul moment și apelează la cei care și le-au achiziționat deja, dar nu mai vor să participe. 

 


Din păcate, acest lucru duce deseori la înșelătorii, fiindcă unii oameni vor să profite de situație și vând bilete false. Polițiștii din Cluj trag un semnal de alarmă și fac câteva recomandări:

„«Vând bilet la UNTOLD». Festivalurile sunt pentru unele persoane un pretext pentru a face victime în mediul online. Fie că vând bilete false, fie că fac doar promisiuni, aceștia reușesc, din păcate, să păcălească zeci de oameni care doresc să își cumpere bilete la aceste evenimente. Recomandăm achiziționarea biletelor de acces la festivaluri de pe platformele oficiale sau de la persoane de încredere. Atunci când efectuați plăți online, asigurați-vă că sunteți pe un site securizat și de încredere. Nu urmați link-uri suspicioase sau platforme unde există riscul ca biletele să fie false. Fiți atenți la prețurile nerealiste sau ofertele prea bune pentru a fi adevărate. 


În concluzie, mulți cumpărători rămân însă doar cu promisiunea că vor primi biletele, asta după ce au plătit deja banii pentru ele. Dacă sunteți victima unei înșelăciuni sau aveți bănuieli că cineva încearcă să vă înșele, nu ezitați să solicitați sprijinul Poliției”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum profită clujenii de turiștii care vin la UNTOLD. Cer aproape 8.000 de lei pentru 4 zile de cazare

Atenție, clujeni! Email-uri înșelătoare, trimise în numele Primăriei Cluj-Napoca. NU dați click!

Ultimele Stiri
abonare newsletter