Actualitate

Luna august începe cu vreme instabilă în Cluj, dar cu temperaturi în creștere

Vreme instabilă, marți, în prima zi de august, în Cluj.

Temperaturi în creștere și vreme instabilă, în Cluj/Foto: pixabay.com Temperaturi în creștere și vreme instabilă, în Cluj/Foto: pixabay.com

 

 


Chiar dacă în mai multe zone din țară în primele două săptămâni sunt anunțate temperaturi mai reduse cumparativ cu cele specifice acestei perioade, prima zi din luna lui Gustar vine cu vreme bună în Cluj, dar cu o ușoară instabilitate atmosferică.

 


Marți, 1 August, cerul va fi mai mult înnorat cu șanse de precipitații noaptea în centrul țării, dar și în zona Dobrogei. În partea de sud, vremea va fi caniculară.

Maximele termice se vor încadra între 26 și 32 de grade Celsius, mai ridicate în sud și sud-vest, unde termometrele vor indica 34 de grade. Minimele se vor situa între 11 și 21 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări în zonele montane și sub montane și în sud-estul țării, unde pe arii restrânse vor fi averse și izolat descărcări electrice.


Cum va fi vremea în Cluj

În Cluj, temperaturile cresc ușor. Cerul va fi parțial înnorat, cu vânt variabil, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi predominant noros, cu șanse de precipitații, iar temperaturile se vor situa în jurul valorii de 16 grade Celsius. 

În a doua parte a săptămânii valorile termice vor înregistra o creștere accentuată, cu temperaturi care ajung la 32 de grade Celsius, dar și cu fenomene meteo specifice, precum ploi și furtuni.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo pentru 5 zile. Temperaturile ajung până la 32 de grade în Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter