Actualitate

Motociclist, grav rănit după ce a făcut o depășire ilegală pe strada Paris și s-a lovit de stâlpi metalici: „A urcat pe casă”

Un motociclist a fost transportat la spital după ce s-a lovit de mai mulți stălpi metalici pentru că a făcut o depășire ilegală. Un martor spune că a și „urcat pe o casă”.

Accident moto pe strada Paris / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Accident moto pe strada Paris / Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Un accident rutier cu motocicleta a avut loc în jurul orei 12.35 pe strada Paris din Cluj-Napoca. Potrivit ISU Cluj, un tânăr a fost rănit:

 


„Un bărbat de aproximativ 20 de ani a fost preluat de către echipajele medicale și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au declarat, pentru monitorulcj.ro, reprezentanții ISU Cluj.

Polițiștii spun că tânărul ar fi lovit mai mulți stâlpi metalici, după ce a încercat să facă o depășire ilegală:


„Conducătorul unui motociclu, în vârstă de 24 de ani, din județul Harghita, care se deplasa înspre B-dul 21 Decembrie 1989, după ce ar fi efectuat o manevră neregulamentară de depășire, la revenirea pe bandă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând mai mulți stâlpi metalici. Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate”, potrivit IPJ Cluj.

Un martor spune că motociclistul a „urcat pe casă” și a postat câteva fotografii de la locul accidentului pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UPDATE: Bărbat fără semne vitale, „readus la viață” de pompieri! Intrase în stop cardiac

Accident grav pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Femeie, lovită în plin de mașină. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter