Actualitate

Vremea în Cluj la final de mai, până la Rusalii. Sunt șanse foarte mari de ploi

Prognoza meteo la finalul lunii mai arată zile cu ploi în Cluj, însă temperaturile rămân ridicate.

Vreme ploioasă la final de mai / Foto: monitorulcj.ro Vreme ploioasă la final de mai / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Potrivit The Weather Channel, prognoza meteo de la finalul lunii mai, de Ziua Copilului și până la Rusalii, în Cluj, arată în felul următor:

 


  • Marți, 30 mai: ploi după-masa (șansele de precipitații sunt de 45%), temperatură maximă de 24 grade Celsius, temperatură minimă de 13 grade Celsius, vântul bate din Nord la 8 km/h.
  • Miercuri, 31 mai: ploi după-masa (șansele de precipitații cresc la 85%), temperatură maximă de 23 de grade Celsius temperatură minimă de 12 grade Celsius, vânt ușor și variabil - 8km/h.
  • Joi, 1 iunie: ploi și averse cu descărcări electrice dimineața vor lăsa loc ploilor constante după-amiaza (șanse de precipitații - 85%). Temperatură maximă de 24 grade Celsius, temperatură minimă de 12 grade Celsius. Vânt ușor și variabil - Sud-Vest 7 km/h.
  • Vineri, 2 iunie: Sunt posibile ploi și furtuni (șanse de precipitații de 87%), temperatură maximă de 23 de grade Celsius, temperatură minimă de 13 grade Celsius, vânt ușor - Nord-Vest 8 km/h.
  • Sâmbătă, 3 iunie: ploi și averse cu descărcări electrice dimineața, apoi înnorat în timpul după-amiezii cu ploaie ocazională (88% șanse de precipitații), temperatură maximă de 20 de grade Celsius, temperatură minimă de 11 grade Celsius, vânt de 12 km/h.
  • Duminică, 4 iunie: Averse de ploaie dimineața, devin o ploaie slabă constantă după-amiaza, posibil cu tunete (șanse de precipitații de 77%), temperatură maximă de 21 grade Celsius, temperatură minimă de 12 grade Celsius, vânt de 10 km/h SE.
  • Luni, 5 iunie: Averse devreme care devin o ploaie slabă constantă mai târziu în cursul zilei (șanse de precipitații de 73%), temperatură maximă de 23 de grade Celsius, temperatură minimă de 13 grade Celsius, vânt ușor și variabil - 6 km/h.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

8 localuri din Cluj, amendate cu 117.000 lei pentru mizerie și produse expirate! 4 dintre ele, închise de ANPC. VIDEO

Tu ce faci de 1 iunie? Zeci de evenimente pentru copii vor avea loc în Parcul Central din Cluj-Napoca. Acces gratuit

Ultimele Stiri
abonare newsletter