Actualitate

Accident grav în Frata, Cluj! O femeie cu multiple traumatisme, preluată de o ambulanță de terapie intensivă mobilă

O femeie a fost rănită grav în urma unui accident petrecut în comuna Frata, județul Cluj. Victima a rămas încarcerată în mașină.

Accident grav în Frata, cu o victimă / Foto: ISU Cluj Accident grav în Frata, cu o victimă / Foto: ISU Cluj

 


Pompierii au intervenit la accidentul rutier, care s-a petrecut în apropiere de localitatea Răzoare, comuna Frata. Aceștia au extras femeia semi-conștientă din mașină folosind echipamente speciale.


Accident în Frata / Foto: ISU Cluj

Victima a suferit multiple traumatisme și a fost preluată de o ambulanță. Pe drum spre spital, femeia a fost transferată într-o altă ambulanță, de terapie intensivă, în care i-a fost oferit asistență medicală de urgență:

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu au intervenit la un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Răzoare, comuna Frata. La fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie ce prezenta multiple traumatisme ce a necesitat extragerea cu echipamente specifice, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.


Aceasta a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost preluată în vederea transportului la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În momentul evaluării femeia era semi-conștientă, iar pe traseul către spital, o altă ambulanță SMURD, de nivel terapie intensivă mobilă, a preluat victima pentru a-i acorda asistență medicală de urgență până la sosirea la spital”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viteză-record, atinsă de un străin pe A3: 226 km/h! A rămas fără permis și s-a ales cu o amendă de 2.900 lei

POZA ZILEI. Vechea piatră cubică de pe strada Dragalina a ieșit la lumină

abonare newsletter