Actualitate

Pompier din Cluj, găsit SPÂNZURAT în casă. Medicii nu au mai reușit să-i readucă semnalele vitale

Un pompier din Cluj a fost găsit mort, vineri, în propria sa locuință. În ciuda eforturilor depuse de medici, pompierul nu a mai putut fi readus la viață.

Un pompier din Cluj a fost găsit mort, vineri, în propria sa locuință/ Foto: depositphotos.com Un pompier din Cluj a fost găsit mort, vineri, în propria sa locuință/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un pompier a fost găsit mort, vineri, în propria sa locuință din comuna Călărași.

 


Potrivit ISU Cluj, bărbatul era subofițer operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda.

„Un echipaj al serviciului de ambulanță județean a fost solicitat astăzi, în jurul orei 14.20, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui subofițer operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă. 


Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, iar echipajul medical a început, imediat după sosirea la locul solicitării, manevrele de resuscitare. Din păcate acestea nu au readus semnalele vitale ale colegului nostru”, a transmis ISU Cluj.

Update ora 17:37


„La data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în  vârstă de 44 de ani, din comuna Călărași, a decedat, ca urmare a spânzurării, într-o anexă a gospodăriei.

O echipă operativă s-a deplasat la fața locului în vederea demarării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia.


Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Macabru! Bărbat mort de mai mult timp, găsit într-o fântână din Unguraș, Cluj

O nouă șansă la viață. Rinichii unui bărbat mort în urma unui atac cerebral au salvat viața a doi bolnavi aflați în dializă, la Cluj

abonare newsletter