Actualitate

Atelier de creaţie de mărţişoare la Scoala „Tudor Jarda”

<p>Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda”, organizează în perioada 13-17 februarie, la sediul şcolii, un atelier de creaţie de mărţişoare.</p>

 

Atelierul se va desfăşura între orele 15 şi 18 şi este o invitaţie la destindere prin creaţia unor amulete prevestitoare ale primăverii. Astfel, se vor crea mărţişoare în tehnici diferite de lucru din materiale reciclate şi nu numai.

Participanţii sunt rugaţi să îşi aducă cu ei următoarele obiecte: foarfecă, ac de cusut şi aţă colorată (cel puţin o papiotă), culori tempera, 2 pensule nr. 2 şi nr. 4 cu vârful ascuţit, două coli A4 din carton colorat, diferite deşeuri (dopuri de sticlă, resturi de materiale textile cu imprimeuri, nasturi, mărgele), şnuruleţe pentru mărţişoare. De asemenea, fiecare participant se angajează să lase şcolii două mărţişoare.

La curs sunt aşteptaţi să participe toţi iubitorii de handmade din Cluj, indiferent de vârstă.

Pentru înscriere trebuie completat Formularul de înscriere care se găseşte pe site-ul www.scoaladearte.ro şi trimis la adresa scoaladeartecluj@yahoo.com, sau personal la secretariatul instituţiei (luni-vineri între orele 9-17), până cel târziu în data de 10 februarie 2011, ora 12.00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter