Actualitate

Încep renovările la Hotelul Potaissa

<p>Conducerea S.C. Turda Salina Durgău S.A. anunţă începerea lucrărilor de amenajare a Complexului Balnear şi SPA la Hotelul Potaissa.</p>

 

Astfel, în perioada următoare, hotelul va fi închis pentru lucrări de modernizare. Ovidiu Mera, directorul societăţii S.C. Turda Salina Durgău S.A., a declarat pentru Radio Transilvania că lucrările sunt prognozate pentru o perioadă de 12 luni, dar se încearcă restrângerea duratei la 7-8 luni, iar hotelul va fi închis numai atunci când vor fi refăcute instalaţiile electrice şi sanitare.


„Deocamdată turiştii pot să vină, funcţionăm la capacitate normală. Acum se lucrează la compartimentări şi amenajări interioare, încercăm să micşorăm durata de execuţie a acestora în aşa fel încât să afectăm cât mai puţin clienţii care dorescă să facă rezervări la noi”, a preciat Mera. Complexul de sănătate de la Hotelul Potaisa şi centrul SPA va avea ca finanţare surse proprii dar şi credite contractate de adminstratorul clădirii, SC Salina Durgău SA, cu garanţia Consiliul Local.  

abonare newsletter