Ştiri din Transilvania

Accident TRAGIC! O fată de 15 ani a MURIT. Şoferul vinovat, iubitul ei în vârstă de 20 de ani

O adolescentă de 15 ani a murit într-un accident grav petrecut joi seara în Borşa, Maramureş. Șoferul mașinii, iubitul fetei de 20 de ani, a intrat în derapaj, lovind altă mașină, scrie actualmm.ro.

 

 


În accident ar fi fost implicate două mașini, cea în care se afla adolescenta și alți patru tineri intrând în derapaj, după care a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit de un BMW X6, care circula regulamentar, conform actualmm.ro.

 


În câteva zile, fata decedată ar fi urmat să își serbeze ziua de naștere, urmând să împlinească 15 ani, mai scrie sursa citată.  

„Aseară, 05 august, la ora 21.42, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier grav pe D.N.18. La fața locului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani din Borșa, având direcția de deplasare dinspre Borșa înspre Moisei, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 28 de ani din Berbești. 


În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 14 ani din Borșa, pasageră pe locul din dreapta față a unuia dintre autoturismele implicate în accident, rănirea gravă a două persoane de 16 respectiv 24 de ani, aflați și ei în calitate de pasageri în același autoturism. Totodată a fost rănit ușor și șoferul de 28 de ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Sursă foto: actualmm.ro.


CITEȘTE ȘI:

„Opriți MOARTEA de pe șosele”, petiția semnată de 10.000 de români. Un an FĂRĂ PERMIS pentru șoferii beți

Ultimele Stiri
abonare newsletter