Sport

“U” Cluj a învins Sportul Snagov cu 1-0 și mai speră la o promovare directă

Studenții mai speră la promovare după ce au învins pe teren propriu Sportul Snagov

Universitatea Cluj era obligată să câștige partida cu Sportul Snagov, disputată din această seară pe Cluj Arena, pentru a mai  spera la o promovare directă. Din păcate jocul studenților nu a fost unul convingător însă, la finalul partidei, “U” a obținut  cele trei puncte, atât de necesare în lupta pentru locul 3 ce asigură participarea la barajul pentru Liga I.

În prima repriză Sportul Sangov a trecut in doua rânduri pe lângă deschiderea scorului ( minutul 7 repectiv minutul 28), dar intervențiile spectaculoase ale lui Bozdoacă au salvat echipa antrenată de Bogdan Lobonț.


Una dintre puținele acțiuni de poartă ale studenților ale primei reprize s-a petrecut în minutul 47 când Pârvulescu a șutat periculos însă mingea a trecut puțin peste poartă.  

O fază importatantă a celei de a doua reprize s-a petrecut în minutul 87 când Greu a căzut în careul echipei Ntrenate de Trică dar arbitrul Sergiu Popa a lăsat jocul să continue.


În minutul 89, Hațiegan l-a servit perfect cu o centrare de pe partea dreaptă pe Pârvulescu care, scăpat din marcaj, a trimis balonul cu capul în poartă.

Cu 76 de puncte, Universitatea Cluj ocupă locul 3 și va disputa următoarea etapă pe terenul celor de la CS Balotești, urmând să încheie sezonul în fața propriilor suporteri într-un meci contra echipei Pandrurii Tg Jiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter