Sport

Voleibalistele „U” Cluj joacă împotriva vicecampioanei Alba Blaj

A treia etapă din Divizia A1 Feminin va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, iar Universitatea Cluj va juca în deplasare cu CSM Volei Alba-Blaj. Partida va avea loc de la ora 18:00 și va fi arbitrată de Marius Lazăr din Zalău și Bogdan Bărdășan din Târgu Mureș, observatorul delegat fiind Silvian Lungu.

Alba-Blaj ocupă în acest moment primul loc în clasament cu șase puncte, iar echipa universitară este pe locul cinci cu trei puncte.

Antrenorul echipei clujene, Luminița Trombițaș, a declarat, înaintea meciului, că echipa trebuie să fie realistă de diferența mare de nivel între cele două echipe și că își dorește doar să iasă că capul sus din această confruntare.
„Vom juca împotriva vicecampioanei din Champions League și vicecampioana României, care are jucătoare de marcă. Diferența de valoare există și trebuie să fim realiști. Îmi doresc să facem un joc frumos și să ieșim cu capul sus din sală. Obiectivul e să creștem de la meci la meci”, a spus Luminița Trombițaș, antrenorul principal al clujencelor.


Adversara clujencelor, echipa de volei feminin, Alba Blaj a învins, săptămâna aceasta, în prima manşă a turului trei a Ligii Campionilor, formația Allianz MTV Stuttgart cu scorul de 3-1.

Voleibalistele din Blaj rămân neînvinse în preliminariile Ligii Campionilor: au câştigat prima manşă a turului trei, cu Stuttgart, şi sunt la un meci distanţă de grupele competiţiei. Deşi este vicecampioana Europei, echipa din Blaj a fost nevoită să dispute două tururi preliminare pentru că a încheiat sezonul pe locul secund în Divizia A1.


Ardelencele au câştigat primele două seturi la 18 şi la 20. Stuttgart a revenit în joc în actul trei, pe care l-a câştigat la 17, iar setul patru a fost cel mai echilibrat, însă Alba Blaj s-a impus cu 28-26. Returul este marți, de la ora 20:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter