Sport

U-BT vrea să-şi întărească moralul înainte de play-off

Echipa de baschet masulin U-Banca Transilvania Cluj-Napoca întâlneşte mâine, de la 19.45, la „Horia Demian”, Steaua Bucureşti, în ultimul joc înaintea play-off-ului, faza eliminatorie a Ligii Naţionale.

Clujenii s-au impus în toate meciurile cu echipa din Bucureşti în acest sezon, însă abordează jocul după o înfrângere în deplasare la CSU Sibiu: ”Urmează din nou un meci cu o contracandidată la câștigarea campionatului. Este ultimul meci înainte de play-off, ne dorim cu siguranță foarte mult să câștigăm și să nu mai repetăm evoluția de la Sibiu, acolo unde atitudinea și dorința de victorie au fost deficitare, la aceste capitole am suferit la Sibiu. Ne dorim un joc bun, care să ne aducă o victorie în ultimul meci înainte de play-off”, a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvăşab, citat de site-ul oficial al formaţiei.

Amintim, U-BT Cluj-Napoca şi-a asigurat locul 1 în Liga Naţională de Baschet Masculin înaintea play-off-ului şi va întâlni ocupanta locul 2 în clasamentuol locurilor 7-12, respectiva a 8-a echipă per generalul clasamentului, una din fromaţiile SCMU Craiova şi Phoenix Galaţi. Biletele pentru meciul U-Banca Transilvania - Steaua CSM Eximbank București sunt dipsonibile pe biletmaster.ro şi la casa de bilete în ziua meciului, miercuri, 5 aprilie, între orele 16.00 - 20.45, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”. Prețul biletelor este 20 de lei, întreg, respectiv 10 lei cu reducere pentru elevi și studenți pe baza carnetului de elev respectiv a cardului Omnipass, doar la casa de bilete, nu și online. Numărul de bilete cu reducere este limitat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter